© Ejhedens Hundsalong Copyright 2016
Tjänster och annat vi erbjuder

Jag erbjuder:
Schamponering och torkning med turbofön
Klippning, trimning, kloklippning eller kloslipning.
Tovutredning i viss mån, hundens välmående kommer i första hand, Går den inte att reda ut, så klipps den .
Hårfällningskur med bad och fön och borstning.
Minitrim ( bad o fön, klippning av tassar ,huvud och hygienområden. )


Jag är återförsäljare för Metizo-selen. Metizoselen är framtagen med en ergonomisk utformning så att den inte skall belasta hundens känsliga nack- & ryggkotor. Hunden har helt fria luft- och andningsvägar då selen inte trycker över hundens hals. Hunden har full rörelsefrihet i denna sele. De mjuka remmarna är justerbara. Metizoselen är till största delen fodrad. Spännet sitter vid sidan av hunden för att inte ge skav eller på annat sätt irritera hunden.

Det finns två koppelfästen, det ena sitter uppe på ryggen, det andra fram på bröstbenet. Om man använder det främre koppelfästet så får inte hunden samma kraft att dra framåt, vilket kan leda till att hunden drar mindre i kopplet. Det är enkelt att byta koppelinfästning under promenaden.
Storlekar finns från XXXS-XXL, det går även att få handtag på alla storlekarna. Passar alla raser, remmarna är justerbara så den ska passar just din hund. Selen finns i 8 läckra färger. Matchande koppel i 2 bredder som är 180 cm långa. Både koppel och sele har reflexer insydda.