© Ejhedens Hundsalong Copyright 2016
Om mig

Jag heter Annica Ejheden och bor i en härlig skånsk by som heter Flyinge som ligger 10 minuter från Lund och Eslöv. Mitt hundintresse startade redan när jag var 15 år och fick min första hund som var en Yorkshireterrier.

Intresset för pälsvård och utställning ökade fort och när jag var 18 åkte  jag med familjen till England och köpte en liten Yorktik av en av tidernas mest betydande uppfödare, Mr Osman Sameja. Fick lära mig pälsvård i världsklass, en york kräver mycket av det.

När jag var ung hade jag redan då ett intresse att bli hundfrisör, så jag gick en trimkurs i Stockholm. Samtidigt som jag hade min york hade jag även en Grand Danois . Intresset för hästar ökade och jag flyttade till Skåne och Flyinge. Jag har haft Hund och Kattpensionat i många år, men nu bor jag i en villa

Jag har haft uppfödning av Chinese Crested dog och Briard. Föder nu upp Gos d`Atura Catalá som är en mindre variant av Briard kan man säga. Jag har åter skaffat Yorkshireterrier och har nu 2 stycken som jag ställer ut och ska avla på senare . 

2015 tog jag äntligen upp drömmen om att bli hundfrisör och kontaktade Adriana Corzo på The Doghouse hundsalong i Limhamn där jag blev antagen som lärling. Jag går på kontinuerlig vidareutbildning hos The DogHouse och vidareutbildar mig via diverse workshops.

Nu har jag en egen toppmodern hundsalong hemma i Flyinge där jag tar emot nya kunder för vardagklippning, trimning ,bad och pälsvård.
 

KLICKA HÄR FÖR ATT SE VAD VI ERBJUDER MERA